2016-12-23 06:43:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Legyen rugalmas

Napi horoszkóp december 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Írja fel a kiadásait, és gondolja át a költségvetését. Elképzelhető, hogy az a szerencse éri, hogy több pénze maradt, mint hitte!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Érzékeny hangulatban van, jól válogassa meg, hogy milyen emberekkel veszi körbe magát. Most könnyen átveszi mások szomorúságát, de a vidámságát is! A rosszindulatú személyek is könnyebben megsebzik mint máskor, ezért ha valakit nem kedvel, akkor most kerülje el az illetőt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Mindenki az ön társaságát keresi, több meghívást is kap ma estére. Jobb lenne azonban, ha kicsit lehiggadna, és inkább a karácsonyra készülne, szűk családi körben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr helyzete azt jelzi, hogy mára is jutott még intézni valója. Mindenképpen telefonáljon a párjának, hogy merre jár, nehogy aggódjon. Este menjen el korábban aludni, hogy holnapra kipihent legyen!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szerencsés véletlenek segítik, igazán jó napra számíthat. Egy barátja ma adja át az ajándékát, amivel nagy örömet szerez önnek. Illene viszonozni a kedvességét, úgyhogy készüljön ön is valami aprósággal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párját megviseli az ünnepek előtti hajtás, ezért sem ideje, sem energiája nincs önnek segíteni. Ne sértődjön meg ezen, és főleg kerülje el a veszekedést. Bízzon magában, minden a lehető legjobban fog sikerülni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vigyázzon, egy vásárlás során becsaphatják, kevesebb pénzt kap vissza az árustól. Az is lehet, hogy hibás terméket vásárol, és ez okoz bosszúságot. Nézze meg az élelmiszerek szavatossági idejét is, és persze a blokkokat is tegye el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai sütés-főzést könnyedén lebonyolítja, és minden pompásan sikerül. Egy ajándékról azonban megfeledkezett, sajnos azt még ma kell elintéznie. Este vegyen egy nagy kád forró fürdőt, ez nem csak testileg, hanem lelkileg is helyre teszi.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rengeteg a tennivalója, de nem úgy halad előre, ahogy kellene. Folyton közbejön valami apróság, ami megakasztja a munkában. Valahogy vészelje át a mai napot, és este, ha teheti, tegyen egy nagy sétát a friss levegőn!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Beszélje meg a többiekkel, mit hogyan szeretnének az ünnepek alatt, mert kiderülhet, hogy egészen más elképzeléseik vannak, mint önnek. Legyen rugalmas, ne csináljon felesleges feszültséget magának.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy találkozót beszélt meg a mai napra. Fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezzen, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha randevúról van szó… Végül sikerül levennie a lábáról az illetőt a kedvességével és a humorával!

Halak: II. 19. - III. 20.
Feszülten indul a napja, de mikor látja, hogy milyen jól halad mindennel, végre megnyugszik egy kicsit. Ne egyedül rohangáljon mindenért, ossza meg a feladatokat a párjával! Az estét már békés, karácsonyi hangulatban tölti.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: